dimarts, 5 de novembre del 2013

RESUM 29oct, GRAELLA CONSULTA CENTRES I PROPERES CONVOCATÒRIES


Companyes i companys,
Us adjuntem el resum de l'Assemblea de docents del 29 d'octubre elaborat per les organitzacions sindicals que la van convocar.
També us adjuntem la graella de propostes de lluita (arxiu "quadre resum propostes") que van sorgir de l'assemblea per a ser debatudes i consultades al màxim de centres educatius de Catalunya. Les respostes dels i les treballadores s'han d'enviar a l'adreça assemblea29oct@gmail.com.
Us informem, així mateix, de les següents convocatòries sorgides de l'Assemblea del 29 d'octubre.
  • 12 o 13 de novembre: Jornades de debat als centres. Es convoca per a facilitar que les propostes de lluita siguin debatudes i tinguin resposta del màxim de centres. 
  • 2a ASSEMBLEA DE TREBALLADORES I TREBALLADORS DE L'ENSENYAMENT, dijous 21 de novembre a les 18 hors a l’IES Moisès Broggi. c/St. Quintí nº50, <M> L5 (Camp de l’Arpa) i L4- (Guinardó/ Hospital Sant Pau).(ver mapa)
     Es durà a terme aquesta segona assemblea per a que, tal i com han expressat els propis sindicats convocants, “amb les posicions dels centres recollides prèviament, doni resposta allò que hagin decidit els i les docents.”
Tal i com vam considerar les i els assistents a la darrera Coordinadora interzones, a més de la màxima participació als debats als centres, també serà molt important l'assistència a les reunions i assemblees de zona, per tal d'impulsar la participació de la totalitat de centres de cada localitat i (a més d'enviar els resultats de cada centre a l'adreça assemblea29oct@gmail.com) anar aplegant les respostes dels centres de cada zona.
En la mateixa Coordinadora interzones també es va considerar important la participació directa i organització de les pròpies treballadores, tant per agrupar les dades dels centres en zones, com per posar en comú les dades del màxim de zones possible. En aquest sentit, concretem la següent trobada de docents de diferents zones i centres per tal d'agrupar les dades obtingudes:
  • Comissió de recollida i seguiment de dades. Dimecres 20 de novembre, a les 18 hores. A la Sala de Juntes de la UB, a la Facultat de Filologia. Edifici Històric. Pça Universitat. 
Insistim a demanar-vos la màxima participació i difusió entre les vostres companyes de tot aquest procés per a que puguem, entre moltes i molts, decidir un pla de lluita contundent que, seguint l’exemple dels i les nostres companyes de Balears, conti amb la implicació dels i les treballadores de l’educació i tingui la veritable intenció de guanyar les reivindicacions que es defineixin.

A l'assemblea del 29d'octubre hi vam assistir més de 200 docents