dilluns, 14 d’octubre del 2013

PARTICIPEM , DECIDIM , LLUITEM!!

Tot i que la vaga del 24 d'octubre torna a ser convocada sense participació ni consulta als i les docents de Catalunya, la convocatòria a assemblees de treballadores de l'educació del 29 d'octubre per part dels sindicats CCOO, CGT i USTEC és un fet que feia molts anys que no es produïa. La lluita exemplar de l'Assemblea de Docents de les Illes Balears constata que són les lluites que decideixen les pròpies treballadores, les que conten amb una major implicació
d'aquestes.

A Catalunya, al desenvolupament de la LEC i la tramitació de la LOMCE, cal afegir les retallades sofertes i les que, com la paga extra que ens volen tornar a treure, se'n derivaran dels pressupostos que estan pendents d'aprovar. Considerem que les actuals circumstàncies afavoreixen la vulnerabilitat del govern de la Generalitat davant una mobilització important i que l'exemple dels companys i les companyes de balears ha de servir-nos per organitzar-nos i lluitar a Catalunya.

La nostra voluntat és que l'assemblea del 29-O tingui continuïtat i derivi en un procés de debat i consulta en el qual siguem directament els i les docents qui decidim quin pla de lluita dur a terme contra la LOMCE, la LEC i les retallades, i que allò que decidim sigui vinculant per a les organitzacions sindicals.

Alhora, som conscients que l'èxit d'aquest procés dependrà en gran mesura de la nostra participació en el mateix, que serà fonamental per a que podem decidir com lluitar per l'educació pública i per les nostres condicions laborals.
Per tant, us fem una crida a:

Per tant, us fem una crida a:
- Debatre al vostre centre i a les assemblees de docents que organitzeu sobre com
lluitar contra la LOMCE, la LEC i les retallades als pressupostos.
- Portar propostes de lluita a les reunions de zona.
- Participar a la vaga de dijous 24 d’octubre i a la Coordinadora interzones del
mateix dia, 24-O, a les 16:30 hores, a la sala de juntes de la UB, a l’edifici
històric, Facultat de Fililogia (Pça. Universitat).
- Participar massivament a les Assemblees de treballadores i treballadors de
l'educació a Catalunya del 29 d’octubre. La de la província de Barcelona serà a les
18:00 hores a l’IES Moisès Broggi, c/St. Quintí nº50, <M> L5 (Camp de l’Arpa) i
L4- (Guinardó/ Hospital Sant Pau).

Coordinadora interzones docent
Barcelona, octubre de 2.013
Rebeu més informacions i convocatòries de la Coordinadora interzones, enviant-nos un email a assemblea.interzones@gmail.com, indicant el vostre nom, o consulteu el nostre blog http://interzonesdocent.blogspot.com.es/.