divendres, 28 de juny de 2013

COORDINADORA INTERZONES DOCENT...


La Coordinadora Interzones Docent...

Vol denunciar les identificacions i les agressions arbitràries que han patit tres companys de l'assemblea d'interins i substituts un cop finalitzada l'acció de protesta contra el Decret de Plantilles del dia 26 de juny al Departament d'Ensenyament. 

Volem mostrar el nostre suport i solidaritat per totes aquelles persones que lluiten en defensa dels seus drets laborals i socials i no es deixen intimidar per les accions policials, dirigides per governants malintencionats. El govern de CiU vol silenciar qualsevol protesta i intimidar les persones que les duen a terme, d'aquesta manera té les mans lliures per privatitzar l'escola pública. 

Les identificacions arbitràries i de males maneres patides pels tres companys de l'assemblea d'interins i susbtituts demostren el tarannà autoritari i antidemocràtic d'aquest govern que prefereix vendre's l'edifici on s'allotja el departament d'ensenyament i intimidar docents a dotar la ciutadania d'una educació pública de qualitat com es mereix. No ens intimideu. Si ens toquen a un ens toquen a tots. 

Més informació i crònica del web de l'assembles interins: http://docentsprecaries.wordpress.com/2013/06/26/resum-de-lencadenament-al-departament-contra-el-decret-de-plantilles-i-la-posterior-actuacio-policial-lalluitaeduca/ 

FB: DocentsPrecàries BCN 
Twitter: @DocentsPrec 
Correu: docentsprecaries@gmail.com 

 RECORDEU QUE AVUI HI HA REUNIÓ D'INTERZONES